“Què és la síndrome d’Asperger?”, als Matins de tv3

“Què és la síndrome d’Asperger?”, als Matins de tv3

“Un tipus d’autisme que substitueix la intel·ligència emocional per un espai d’intel·ligència lògica.” Així ha definit la síndrome d’Asperger l’Iñaki Lemiechevsky, un nen de 12 anys que pateix aquest trastorn i que ha protagonitzat el documental “Through Me” que aquest vespre s’estrena al CosmoCaixa. La mare de l’Iñaki, Karina Blanco, ha explicat que el seu fill té “incapacitat de relacionar-se amb l’entorn com el concebim, es relaciona amb altres codis de comunicació i se li ha d’ensenyar a comunicar-se.” També hem tingut la presència de la directora de la pel·lícula, Andrea Lamount, que narra què passa dins una persona que té la síndrome d’Asperger, com pensa i com es relaciona.

Clica AQUÍ per veure el vídeo.

Share This Post