Respostes a com tractar el TDAH (a Els matins de TV3)

Respostes a com tractar el TDAH (a Els matins de TV3)

Espai d’Els matins, de TV3, dedicat al tractament de les persones amb TDAH.

Sense títol

El text que explica el contingut del document audiovisual al web de TV3 diu: “Els últims dies hem sentit opinions de professionals que qüestionaven el TDAH, concretament l’excés de diagnòstic i el tractament amb medicaments. A “Els matins” hem tractat qüestions sobre aquesta malaltia, que afecta entre el 3 i el 5 per cent de la població durant la infància, just quan s’ha publicat un estudi liderat per l’Hospital Universitari Vall d’Hebron que indica com tractar-lo, combinant medicació i teràpia psicològica. N’hem parlat amb Josep Antoni Ramos Quiroga, director de l’estudi i coordinador del programa del TDAH de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, i amb Rosmari Mayo Puig, afectada de TDAH i mare d’un fill amb TDAH.”

Pot veure el vídeo clicant AQUÍ.

Share This Post